Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Koneistajia Valmetin telavalmistukseen

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Jyväskylä
Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako sinua mielenkiintoiset työtehtävät huippuluokan paperi- ja kartonkikoneiden parissa?

Palkkaamme Valmetille Jyväskylään toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin useita koneistajia sorvaukseen/hiontaan sekä aarporaukseen. Työtehtävät ovat vaihtelevia suurten valu- ja teräsaihioiden koneistustehtäviä ja sijoitusta voidaan muunnella hakijan osaamisen mukaan.
Edellytykset: Metallialan perustutkinto ja ohjelmointitaito sekä kokemus CNC- tai manuaalikoneistuksesta katsotaan eduksi. Käytämme Siemens-, Fanuc- ja Heidenhein-ohjausympäristöjä.

Kokemus suurten kappaleiden koneistuksesta ja mittauksesta katsotaan myös eduksi. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään halukkuutta ja valmiutta oppia myös uusia tehtäviä sekä toimia eri tehtävissä asiakastarpeidemme mukaisesti. Saat hyvän perehdytyksen ja tarvittavan koulutuksen tuleviin työtehtäviisi.
Tarjoamme: Me Valmetissa hoidamme asiat tekemällä töitä yhdessä. Sitoudumme vahvasti omiin arvoihimme ‒ asiakkaisiin, uudistumiseen, erinomaiseen toimintaan ja ihmisiin. Arvomme ohjaavat jokapäiväistä päätöksentekoamme ja lähentävät meitä yhteisönä. Teemme töitä tarjotaksemme asiakkaille vain parasta, ja inspiraatiomme lähteenä ovat valmetlaiset. Panostamme työntekijöidemme kehittämiseen ja osallistamiseen, jotta parhaat tiimit ja suoritukset pääsevät kukoistamaan. Meillä pääset haastamaan rajojasi 12 000 työtoverin tukemana.

Valmet Rautpohjan esittelyvideo löytyy täältä: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antavat verstaspäälliköt Kyösti Häkkinen p. 050 568 8993 tai Markku Pykäläinen p. 040 593 9861.

Hae tätä tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.8.2018 täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme. Liitäthän mukaan ansioluettelosi. Aloitamme työhaastattelut jo hakuaikana, joten kannattaa jättää hakemus mahdollisimman pian.

Valmet Suomi on Savuton työpaikka.

Palaa