Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Sähköautomaatioasentaja

Liiketoimintalinja: EMEA
Maa: Suomi
Paikkakunta: Kauttua
Tehtävän kuvaus: Etsimme sähköautomaatioasentajaa Kauttuan paperitehtaalle. Tehtäviisi tulisivat kuulumaan erilaiset sähkö- ja automaatiokunnossapidon työt.
Edellytykset: Tulet menestymään tehtävässä, jos sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus teollisuuden kunnossapidosta. Olet reipas ja työhöntarttuva ja lisäksi työturvallisuusmääräykset ovat sinulle tae turvallisuudesta eivät vain sanahelinää.
Tarjoamme: Tarjoamme työn globaalissa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kasvattaa ammatillista osaamistaan muiden ammattilaisten ympäröimänä. Työturvallisuus on meille tärkeää ja huolehdimme, että voit tehdä turvallisesti töitä.
Lisätietoja: Hae alla olevan linkin kautta viimeistään 24.8.2018. Lisää mukaan palkkatoive ja CV. Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, olet yhteydessä Ilkka Eskolaan p.0500-825959, ilkka.eskola@jujothermal.com. Tehtävässä sovelletaan paperiteollisuuden työntekijöiden työehtosopimusta.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa