Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Aikataulutusinsinööri / Scheduling engineer

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Jyväskylä
Tehtävän kuvaus: Haemme 12 kuukauden määräaikaiseen tehtävään aikataulutusinsinööriä PAP PM Delivery Operations Global Planning -toimintoon. Jos olet toimintatavoiltasi tarkka ja järjestelmällinen, sinulla on hyvät tekniset valmiudet ja vuorovaikutustaidot sekä halu ja kiinnostus toiminnan jatkuvaan parantamiseen, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Aikataulutusinsinöörinä vastaat sisäisille asiakkaille tehtävistä aikatauluista ja niiden ylläpidosta. Tehtävään kuuluu myös projektirakenteiden avaaminen LN- ympäristössä.
Edellytykset: Aikataulutusinsinöörin tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö oman tiimin, suunnittelun, hankinnan, tuotannon ja muiden Valmet-sidosryhmien kanssa. Siksi arvostammekin aktiivista työotetta sekä hyviä yhteistyökyky- ja tiimityötaitoja.

Näiden lisäksi tehtävässä menestyäksesi :
- olet toimintatavoiltasi järjestelmällinen, huolellinen ja aktiivinen
- sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus
- hyvä tekninen ymmärrys
- kyky suoriutua tehtävistä itsenäisesti matriisiorganisaatiossa
- hyvät tietotekniset taidot, tulet käyttämään monipuolisesti Valmetin toimisto-ohjelmia
- aloitteellinen ja vastuullinen ote työhön
- kyky kommunikoida sekä suomeksi että englanniksi
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle itsenäisen ja haastavan tehtävän, jossa olet tekemisissä eri toimintojen ja Valmet lokaatioiden kanssa. Pääset jäseneksi tiiviiseen ja vankkaa yhteistyötä tekevään ammattilaisten tiimiin. Huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta ja perehdytyksestä. Pääset työssäsi vaikuttamaan sekä yrityksemme että asiakkaidemme menestykseen.

Valmet Jyväskylä on Savuton työpaikka.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Ari Linsurilta, johtaja, myynnin ja toiminnan suunnittelu, puh. 040 515 0967.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomake viimeistään 19.8.2018. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Palaa