Valmet is the leading global developer and supplier of process technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. We aim to become the global champion in serving our customers.

Valmet's strong technology offering includes pulp mills, tissue, board and paper production lines, as well as power plants for bioenergy production. Our advanced services and automation solutions improve the reliability and performance of our customers' processes and enhance the effective utilization of raw materials and energy.

Valmet's net sales in 2017 were approximately EUR 3.2 billion. Our more than 12,000 professionals around the world work close to our customers and are committed to moving our customers' performance forward - every day. Valmet's head office is in Espoo, Finland and its shares are listed on the Nasdaq Helsinki.

Read more www.valmet.com, www.linkedin.com/company/valmet

Field Service Staffing Coordinator till Valmet Göteborg

Business line: EMEA
Country: Sweden
Location: Gothenburg
Job description: Tycker du om att vara spindeln i nätet och uppskattar att vara problemlösare?

Om du trivs i ett riktigt fartfyllt arbete och samtidigt bevarar ditt lugn och strukturerade arbetsätt är det kanske du som är Valmet i Göteborgs nya Field Service Staffing Coordinator?

Field Service Staffing Coordinator är en nyckelroll när det gäller att bemanna upp och planera personalresurserna med intern och inhyrd personal till våra montage- och underhållsarbeten på site. Dessutom sköter du, tillsammans med assistenter, planeringen för upp till hundra personer gällande resor, visum och andra arrangemang så att alla är på rätt plats i rätt tid och håller kontakten med anställda, inhyrd personal och leverantörer.

För att detta ska fungera smidigt identifierar du och bygger upp kontakter med olika leverantörer såsom bemanningsfirmor och resebyråer och har dialog med andra Valmetkollegor såsom projekt- och montageledare.

I rollen ingår även att se till att personalens olika utbildningscertifikat är giltiga, att HSE frågor beaktas och att olika regelverk följs.

Du rapporterar till Manager Site Operations och ingår i ett team av Construction Planning Engineers och Construction Supervisors.
Requirements: För att lyckas i denna rollen behöver du tycka om ett periodvis högt arbetstempo, att stå i centrum och ha kontakt med flera olika personer och yrkeskategorier i en internationell miljö. Du är van vid att hitta smidiga lösningar på problem och hantera oförutsedda händelser på ett snabbt och flexibelt sätt när så behövs. Samtidigt arbetar du strukturerat och följer rutiner för att säkerställa rätt leverans i tid. Att vara välorganiserad med mycket god förmåga att planera är en självklarhet för dig.

Andra personer uppskattar dig för att du är rak tydlig i ditt sätt att kommunicera.

Eftersom Valmet är ett global företag och vi arbetar med flera olika nationaliteter förutsätter vi att det är något du själv uppskattar och ser att det är berikande.

Vi ser tror att du har en teknisk bakgrund och utbildning, gärna med erfarenhet från montagearbeten och upparbetat nätverk inom processindustrin. Kännedom om olika svetstekniker ser vi som en stor fördel liksom kunskaper inom HSE.

Kanske arbetar du idag med bemanning av stora projekt, eller som servicesamordnare eller liknande?

Goda datorkunskaper samt att du behärskar svenska och engelska i ord och skrift är en förutsättning, har du ytterligare språkkunskaper är det utmärkt.

We offer: För dig som tycker om att ta egna initiativ och använda din problemlösningförmåga är detta en fantasktisk möjlighet till ett ansvarsfullt arbete med stor frihet i att hitta vägar till rätt leverans i tid. Vi erbjuder en trivsam och fartfylld arbetsplats med internationell prägel och goda personliga utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att ha ditt kontor på Lindholmen med dess många lunchställen, utmärka bussförbindelser och inspirerande miljö.
Additional information: Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten? Kontakta Kjell-Åke Eljanskog, Manager Site Operations, kjell-ake.eljanskog@valmet.com, tel: 0766-397216.

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta Maria Carlson, HR, maria.carlson@valmet.com

Låter det som rätt tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan via länken nedan senast 12 augusti då vi påbörjar urvalet.


Sökord: Construction administration, koordinator personalkoordinator, coordinator, personalsamordnare, administratör, administrator, personalplanering, planner, industri, underhåll, bemanning, staff solutions, Göteborg, Valmet

Back