Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Tarjousinsinööri

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Raisio
Tehtävän kuvaus: Valmetin Paperit -liiketoimintalinja toimittaa kartonki-, pehmopaperi- ja paperikoneita ja laitteita sekä koneiden uudistuksia kaikkialle maailmassa.

Haemme nyt Raisioon Paperit -liiketoimintalinjan tarjoustoimintoon tarjousinsinööriä. Raision tarjousryhmä tekee ilmalaitetarjouksia paperi- ja kartonkikoneisiin kattaen uudet linjat, uusinnat ja erillismyyntiprojektit.

Tarjousinsinöörinä tehtävänäsi on myyntiprojektien tarjoussuunnittelu ja hinnoittelu. Tarjoussuunnitteluun kuuluu prosessien mitoitus, laitevalinnat sekä toimituslaajuuden ja toimitusrajojen määrittelyt. Hinnoittelu sisältää myyntiprojektien kustannusarviot ja asiakashinnan määritykset.


Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Edellytykset: Sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus. Arvostamme paperi- ja kartonkikonelaitteiden tuntemusta.

Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä tarjousryhmän ja myyntitiimien kanssa, joten arvostamme tiimityötaitoja. Osaat myös hyödyntää aktiivisesti koko organisaatiosta löytyvää tietoa ja osaamista.

Työssä tarvitaan suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa, joten toivomme että kommunikoit sujuvasti englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Muu kielitaito on eduksi.

Koulutamme ja perehdytämme sinut tehtävään liittyviin ohjeisiin ja työkaluihin.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän mukavassa työyhteisössä, jossa pääset kehittymään ja kehittämään omaa tehtävääsi kykyjesi ja mielenkiintosi mukaan.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Martti Granlund, Manager, Application, puh. +358 50 5926 100, martti.granlund@valmet.com.
Puhelintiedustelut tiistaisin ja torstaisin klo 13 - 15 välillä.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomake 26.08.2018 mennessä. Liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Aloitamme työhaastattelut tarjousinsinöörin tehtävään jo hakuajan kuluessa.

Palaa