Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Assistentti

Liiketoimintalinja: Pulp and Energy
Maa: Suomi
Paikkakunta: Lapua
Tehtävän kuvaus: Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Tuotantoyksikössämme Lapualla vapautuu tuotannon assistentin tehtävä nykyisen työntekijän siirtyessä viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviä.

Lapuan tehtaan organisaatiossa työskentelee 110 kattilanvalmistuksen ammattilaista, ja se toimittaa osakokonaisuuksia asiakkaille ympäri maailmaa. Tehdas on osa Energia-liiketoimintayksikön tuotantoverkostoa.

Tuotannon assistenttina toimit tiiviissä yhteistyössä tehtaan johdon sekä muun organisaation ja tärkeimpien sidosryhmien kanssa. Työssäsi tuet tuotannon linjaorganisaatiota päivittäisissä askareissa, vastaanotat vieraita, järjestelet matkoja, koulutuksia ja tilaisuuksia sekä käsittelet niistä aiheutuvia laskuja ja osallistut mm. näiden prosessien kehittämiseen.

Lisäksi assistentin toimenkuvaan kuuluu henkilörekisterin ja kulunvalvontaan liittyvien oikeuksien ylläpito, tuotannon tuntikirjausten tarkistaminen ja muuttaminen, toimistotarvikevaraston ylläpito ja pienhankintojen teko, toimiston 5S- toiminnan ylläpito sekä tukifunktioiden tärkeimpien yhteistyökumppanien yhteyshenkilönä toimiminen. Turvallinen työskentely ja turvallinen työpaikka ovat tärkeässä roolissa tehtaallamme, ja siksi sekä HSE että perehdytysprosessin eri vaiheet liittyvät olennaisena osana työnkuvaasi.
Edellytykset: Onnistuaksesi tehtävässäsi tarvitset kykyä omaksua asioita nopeasti, ja sinun tulee kyetä luovimaan kaltaisessamme metallialan ympäristössä, missä kohtaat erilaisia ihmisiä sekä erilaisia muuttuvia olosuhteita.
Sinulla on hyvät tiimityötaidot, ja kykenet viemään asioita eteenpäin oma-aloitteisesti ja päättäväisesti.

Lisäksi toivotaan:
* Tehtävään soveltuvaa koulutusta
* Hyviä tietotekniikkataitoja päivittäisessä tekemisessä
* Erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen osaamista
* Lean-toimintatapojen tuntemusta
* Jatkuvan parantamisen toimintatyyliä
* Aiempaa kokemusta HR-, talous- tai muusta assistentin tehtävästä
* Valmiutta matkustaa satunaisesti kotimaassa
Tarjoamme: Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.
Lisätietoja: Heräsikö mielenkiintosi? Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 24.6.2018.
Lisätietoja tehtävästä antaa Production Support Manager Niko Pietari, puh. 040 540 5695.

Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Palaa