Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Kutoja (määräaikainen)

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Valmet Technologies Oy:n Fabrics-liiketoimintayksikkö valmistaa Tampereen tehtaallaan paperikoneissa käytettäviä puristinhuopia, kuivatusviiroja ja belttejä. Haemme nyt kutojaa määräaikaiseen työsuhteeseen (kesto noin 12 kuukautta).
Tehtäviin kuuluu kutomakoneiden käyttö, käynnin valvonta ja laaduntarkkailu. Työaikamuoto on keskeytymätön kolmivuorotyö.
Edellytykset: Tehtävä edellyttää työkokemusta tehdasympäristöstä, oppimishalua, tarkkuutta, joustavuutta, yhteistyökykyä sekä valmiutta vaihteleviin työtehtäviin. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää henkilöltä hyvän fyysisen kunnon lisäksi oma-aloitteista otetta työntekoon, hyviä kädentaitoja, laatuajattelua ja yhteistyökykyä tiimissä.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle tuotannollista työtä siistissä tehdasympäristössä ja mahdollisuuden oppia paperikonekudosten valmistamista.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Jussi Evikoski, puh. 045 2773 323 tai jussi.evikoski@valmet.com ja osastopäällikkö Miikka Salminen, puh. 045-8944 944 tai miikka.salminen@valmet.com.

Lähetä sähköinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 24.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa