Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Logistics Engineer

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Jyväskylä
Tehtävän kuvaus: Etsimme nyt Valmetille Jyväskylään logistiikkainsinööriä, jonka tehtäviin kuuluvat:

Materiaalihallinnan kehittäminen
-Jyväskylän tehtaan alueen ja tuotannon materiaalivirtojen kehittäminen ja optimointi tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien (tuotanto, hankinta ja suunnittelu) ja avaintoimittajaverkoston kanssa (tavarantoimittajat ja kuljetusliikkeet). Materiaalivirtojen hallinnan kehitysohjelmaan osallistuminen tavoitteena parantaa tehdasalueen materiaalivirran tehokkuutta kokoonpanoja varten, optimoida tavaranvastaanottotoimintaa, varastonhallinnan käytäntöjä sekä pakkaus- ja lähetystoimintaa kustannustehokkaasti ja laadukkaasti Lean periaatteet huomioiden. Sisäisen logistiikan investointien suunnittelu yhdessä toiminnon johdon kanssa sekä sisäiseen logistiikkaan liittyvien toimintaohjeiden kehittäminen ja ylläpito.

Paperit -liiketoimintalinjassa varastotoimintojen osalta uuden toiminnanohjausjärjestelmän pääkäyttäjän tehtävät

Varastojen hallinta
-Jyväskylän yksikön varastojen ja varastonhallintamenetelmien kehittäminen sekä varastonimikehallintaprosessin kehittäminen yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa. Osallistuminen logistiikan ja tuotannon edustajana nimikehallintatyöryhmän työskentelyyn ja toimiminen varastovalvojan sijaisena.

Työturvallisuus
-Sisäisen logistiikan työturvallisuuden kehitys ja osallistuminen työsuojeluun liittyviin tapahtumiin.
Edellytykset: -Tekninen ja/tai logistiikan koulutus
-Paperikoneen ja sen komponenttien tuotetuntemus
-Logistiikan ja hankinnan tietojärjestelmien tuntemus
-Pakkausmenetelmien ja -materiaalien tunteminen
-Kyky tehdä erilaisia raportteja ja analyysejä itsenäisesti
-Raskaan teollisuuden tuotantoyksikön sisäisen logistiikan tuntemus
-Hyvä organisointikyky
-Kyky tehdä nopeita päätöksiä ilman valmiita ratkaisumalleja
-Englannin kielitaito
Tarjoamme: Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn huippuammattilaisten joukossa.

Valmet Rautpohjan esittelyvideon voit käydä katsomassa täältä: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI


Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Pohja, Manager, Material and Item Management, puh. +358 40 082 6560, petri.pohja@valmet.com

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 24.6.2018. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.


Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa