Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Työnjohtaja

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Jyväskylä
Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako sinua mielenkiintoiset työtehtävät huippuluokan paperi- ja kartonkikoneiden parissa?

Haemme Valmetille Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen tuotannon esimiestä perälaatikkoverstaan hiontaan.

Työssäsi vastaat tuotannon hienokuormituksesta tuotantosuunnitelman pohjalta ja tuotannon päivittäinen toimintaedellytysten varmistaminen kuuluu myös vastuullesi. Toimit lähiesimiehenä n. 20 hengen tiimille. Huolehdit töiden sujuvasta organisoinnista ja valvot työturvallisuutta. Teet yhteistyötä laatu-, tuotekehitys-, tuotannonsuunnittelu sekä kunnossapito-orgaanisaatioiden kanssa. Toimenkuvaan kuuluu myös tuotannon kehittäminen. Työaikamuoto on tällä hetkellä päivätyö.
Edellytykset: Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että sinulla on tekninen koulutus, metallialan tuntemusta ja työkokemusta esimiestyöstä. Luonteeltasi olet rehti, oikeudenmukainen ja jämäkkä. Omaat oma-aloitteisuutta sekä hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Hyvä ongelmanratkaisukyky on tässä tehtävässä myös tärkeää. Toimit joustavasti erilaisten ihmisten kanssa. Ymmärrät sisäisten ja ulkoisten asiakkuuksien vaatimukset ja riippuvuudet.

Arvostamme lisäksi kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä ja erilaisista valmistustekniikoista. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.
Tarjoamme: Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn huippuammattilaisten joukossa.

Valmet Rautpohjan esittelyvideon voit käydä katsomassa täältä: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI

Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa verstaspäällikkö Saana Viikman-Helin puh. 040 570 7506.

Hae tätä tehtävää 24.6.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme. Liitäthän mukaan ansioluettelosi.

Valmet Jyväskylä on Savuton työpaikka.

Palaa