Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Laboratorioalan osaaja (Laboratorio)

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Juankoski
Tehtävän kuvaus: Valmet Technologies Oy valmistaa Juankosken tehtaallaan märkäviiroja. Tehdasalueella sijaitsee tuotannon lisäksi mm. modernit tuotekehitys- ja laboratoriotilat. Juankosken tehtaalla työskentelee noin 220 työntekijää.

Haemme nyt Juankosken tehtaalle laboratorioon laboratorioalan osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäviin kuuluvat laboratorion päivittäiseen toimintaan osallistuminen, pääasiallisesti viiroihin liittyviä fysikaalisia mittauksia, sekä niiden raportointia. Lisäksi tehtäviin sisältyy osallistuminen laboratorion mittalaitteiden, menetelmien ja prosessien kehittämiseen. Työ on päivätyötä.

Edellytykset: Tehtävä edellyttää soveltuvaa opisto/AMK tason tutkintoa tai vastaavia tietoja ja taitoja. Tietotekniikan (Windows- ja Office-sovellusten) perusteiden hallintaa. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on tarpeen ja muu kielitaito on eduksi.

Edellytämme valittavalta henkilöltä huolellisuutta, tarkkuutta, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä kykyä työskennellä ryhmässä.

Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, sekä mukavan ja avoimen työyhteisön kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa R&D päällikkö Hannu Martikainen, hannu.martikainen@valmet.com, puh. 040 864 3216

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.7.2018 mennessä.


Palaa