Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Automaatioinsinööri prosessiteollisuuden asiakaspalvelutehtäviin

Liiketoimintalinja: Automation
Maa: Suomi
Paikkakunta: Vantaa
Tehtävän kuvaus: Haluatko tehdä työtä, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaamme menestykseen omilla ratkaisuillasi?

Valmetin palvelut on ryhmitelty palveluiden tuottaman asiakasarvon perusteella kolmeen kategoriaan, jotka ovat luotettavuus, suorituskyky ja uusi teknologia.

Haemme nyt Vantaan aluetoimistolle automaatioinsinööriä vastaamaan Valmetin toimittamien automaatiojärjestelmien ja sovellusten ylläpidosta, muutosten ja laajennusten toteuttamisesta sekä käyttöönottotehtävistä.

Työskentelet itsenäisesti asiakkaillamme Uudenmaan alueella ja tuet myyntiä etsimällä aktiivisesti ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Osallistut toiminnan ja palveluiden jatkuvaan kehittämiseen ja tuet toiminnallasi asiakassuhteiden kehittymistä yhteistyössä muun tiimin kanssa.
Edellytykset: Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää
• soveltuvaa teknistä koulutusta (esimerkiksi AMK automaatioinsinööri)
• kokemusta automaation sovellus- tai järjestelmäsuunnittelusta
• kokemusta palvelinten virtualisoinnista (VMware)
• palveluhenkisyyttä ja käytännönläheisyyttä
• kiinnostusta oman ammattitaitosi kehittämiseen
• kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Tarjoamme: Tarjoamme sinulle itsenäistä, vaihtelevaa ja monipuolista asiantuntijatehtävää Valmet DNA –automaatiojärjestelmän parissa sekä mahdollisuutta vaikuttaa oman työsi suunnitteluun joustavassa päivätyössä.

Voit olla valmistuva automaatioinsinööri tai kokeneempi konkari, koulutamme sinut tehtävään ja saat työhösi asiantuntijatiimimme täyden tuen. Pääset työssäsi vaikuttamaan asiakkaan menestymiseen ja kehittymään samalla automaatioalan vahvaksi ammattilaiseksi.
Lisätietoja: Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 27.05.2018 sähköisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Heikkilä, Manager, Customer Service, puh. +358 40 543 4728, hannu.heikkila at valmet.com.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa