Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Sovellusasiantuntija

Liiketoimintalinja: Automation
Maa: Suomi
Paikkakunta: Lahti
Tehtävän kuvaus: Haluatko tehdä työtä, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaamme menestykseen omilla ratkaisuillasi?

Valmetin palvelut on ryhmitelty palveluiden tuottaman asiakasarvon perusteella kolmeen kategoriaan, jotka ovat luotettavuus, suorituskyky ja uusi teknologia.

Etsimme nyt Lahden toimistoon sovellusasiantuntijaa vastaamaan kaukolämpö- ja energialaitosten sovellussuunnittelusta ja projektoinneista.

Työskentelet itsenäisesti asiakkaillamme Päijäthämeen ja Kymenlaakson alueilla. Osallistut projekteihin ja etsit aktiivisesti ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin tukien heidän automaatiojärjestelmän elinkaaren hallintaa. Työskentelet saumattomasti yhteistyössä asiakkaan kanssa, suurelta osin myös heidän tiloissaan.
Edellytykset: Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

-energia-/automaatioinsinöörin (AMK) tai -teknikon koulutusta
-voimalaitosten tuntemusta ja kaukolämpöasiantuntemusta
-Valmet DNA automaatiojärjestelmän tuntemusta
-energiatekniikan vahvaa osaamista
-kiinnostusta oman ammattitaitosi kehittämiseen
-kykyä kommunikoida sujuvasti suomen- ja englannin kielellä
-kykyä toimia itsenaisesti asiakasrajapinnassa
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle itsenäistä, vaihtelevaa ja monipuolista asiantuntijatehtävää Valmet DNA –automaatiojärjestelmän parissa sekä monia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työssäsi vaikuttamaan asiakkaan menestymiseen ja saat myös asiantuntijatiimimme täyden tuen.

Lisätietoja: Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 29.04.2018 sähköisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Kosonen, Manager, Customer Service, puh. +358 40 526 0491, jorma.kosonen@valmet.com.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa