Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Suunnitteluinsinööri, Kattilasuunnittelu

Liiketoimintalinja: Pulp and Energy
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Valmet Technologies Pulp & Energy suunnittelee ja valmistaa voimantuotantojärjestelmiä ja kemikaalientalteenottojärjestelmiä voimantuottajille sekä sellu- ja paperiteollisuudelle maailmanlaajuisesti. Päätuotteet ovat voimakattilat, soodakattilat, haihduttimet, ympäristönsuojelulaitteet ja service.

Kattilasuunnittelu vastaa kattiloiden painerunkojen ja laitteiden suunnittelusta projekteissa. Yksi osa-alue painerunkosuunnittelussa on kattilan tuki- ja kannatusrakenteiden suunnittelu ja tälle alueelle haemme suunnitteluinsinööriä.

Tuki- ja kannatusrakenteiden suunnitteluinsinöörinä vastaat kattiloiden tuentaan ja kannatukseen liittyvien rakenteiden suunnittelusta. Työ sisältää rakenteiden lujuuslaskentaa, perussuunnittelua ja CAD -mallinnusta, osittain omaa detaljisuunnittelua sekä alihankinnassa tehtävän detaljisuunnittelun hoitamista. Tehtäviin saattaa liittyä myös muiden rakenteiden suunnittelua ja kattilan sisäisen kierron putkistojen joustavuusanalyysejä ja kannakoinnin suunnittelua.
Edellytykset: Sinulla on tehtävään soveltuva koneinsinöörin tutkinto (B.Sc. tai M.Sc), mielellään aiempaa suunnittelukokemusta koneensuunnittelun alueelta sekä kokemusta eri suunnitteluohjelmien käytöstä. Suunnittelujärjestelminä käytetään SolidWorks- ja AutoCAD –ohjelmia ja PDMS-laitossuunnitteluohjelmistoa, sekä muita Valmetin järjestelmiä.

Odotamme sinun tulevan toimeen englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Lisäksi sinulla on järjestelmällinen ja tarkka työskentelytapa, hyvä yhteistyökyky ja hyvät valmiudet ja kiinnostusta opetella uusia tuotteita ja suunnittelujärjestelmiä.
Tarjoamme: Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jukka Ylitalo, 040-552 4480.
Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään tiistaina 1.5.2018. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa