Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Käyttöönottoinsinööri, Project operations

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Järvenpää
Tehtävän kuvaus: Haluatko toimia eturivin asiantuntijatehtävässä toimittamassa maailman johtavaa paperinvalmistusteknologiaa asiakkaillemme? Haemme vaihteleviin testaus- ja käyttöönottotehtäviin jämäkkää, neuvottelu- ja tiimityöskentelytaitoista käyttöönottoinsinööriä.

Paperit-liiketoimintalinjan Project Operations- toiminnot vastaavat paperi- ja kartonkikoneiden käyttöönotosta eri puolilla maailmaa, joten käyttöönottoinsinöörit työskentelevät suuren osan ajastaan asiakkaiden tehtailla ympäri maailmaa.
Suomessa toimipaikkasi sijainti on mahdollista sopia erikseen, käyttöönottohenkilöstön pääasialliset toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä ja Järvenpäässä.

Päätehtäviäsi ovat:
- laatia testaus- ja käyttöönottosuunnitelma yhdessä automaatiovalvojan ja paperiteknologiapäällikön kanssa
- antaa asiakkaalle hands-on- ja luokkahuonekoulutusta koneen käyttöönottovaiheessa
- toimia prosessiasiantuntijana kartonki-, paperi- ja sellulinjan käynnistyksen yhteydessä
- opastaa ja valmentaa käyttöhenkilöstöä koneen viritysvaiheessa
- valmistaa esitysaineisto käyttö- ja huolto-ohjeista ja koulutusmateriaalista
- tarvittaessa osallistuminen asiakkaan vastaanottotarkistuksiin kokoonpano- ja testaustiloissamme
- raportointi
Edellytykset: Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tai DI:n tutkinto, esim. paperinvalmistus tai paperiteknologia. Arvostamme työkokemusta paperin- tai kartonginvalmistuslinjalla. Hydrauliikka- ja automaatio-osaaminen katsotaan myös eduksi. Tärkeintä on kuitenkin halu ja innostus oppia ja että sinulla on sinnikkyyttä menestyä myös haasteiden ilmetessä.

Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytys tehtävään, muu kielitaito eduksi. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot ja pystyt työskentelemään paineen alla vaihtelevissa ja haastavissakin olosuhteissa.
Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta (>150 päivää / vuosi).

Valmet Suomi on savuton työpaikka.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn globaalissa Project Operations -toiminnossa sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Pääset työssäsi vaikuttamaan asiakkaan menestymiseen ja saat työssäsi dynaamisen asiantuntijatiimin täyden tuen.


Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Suni, Manager, Start-ups, työmatkan takia kyselyt sähköpostilla sampsa.suni@valmet.com

Hae tätä tehtävää täyttämällä oheinen hakulomake ja liitä mukaan CV:si 04.05.2018 mennessä.

Palaa