Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Pääsuunnittelija

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Jyväskylä
Tehtävän kuvaus: Etsitkö alkua tai uutta suuntaa ja haasteita työurallesi? Haemme pääsuunnittelijaa Valmetin Paperit -liiketoimintalinjan Wet End -suunnitteluryhmään Jyväskylään viira- ja puristinosan sekä niiden komponenttien projektisuunnitteluun. ”Se tunne kun... kohtaat haasteita ja opit jotain uutta joka päivä.” Näin toivomme sinun tuntevan joka päivä työskennellessäsi pääsuunnittelijana Valmetilla.

Pääsuunnittelijana vastaat laitetoimitusprojektien konseptisuunnittelusta ja detaljisuunnittelun ohjaamisesta. Toimit projekteissa suunnittelutiimin vastaavana pääsuunnittelijana vastaten projektien tavoitteiden saavuttamisesta sekä sidosryhmien saumattomasta yhteistyöstä suunnitteluprojektin aikana. Osallistut aktiivisesti myös muihin toimitusprojektin vaiheisiin antamalla teknistä tukea hankinnoille, valmistukseen ja kokoonpanoon. Osallistut tarvittaessa myös koneiden ja laitteiden asennukseen, testaukseen ja käyttöönottoon asiakasrajapinnassa.

Tarkempi tehtävänkuva ja kehityspolku muotoutuvat valittavan henkilön tämän hetkisen osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan.
Edellytykset: Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Sinulla on kokemusta 3D-suunnitteluohjelmista, ja kokemus tuotetiedon hallintajärjestelmistä on eduksi. Omaat hyvät koneensuunnittelun pohjatiedot ja tunnet valmistustekniikat. Eduksi lasketaan myös perustiedot moduloinnista sekä LEAN-toiminnasta.

Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja itseohjautuva sekä motivoidut haasteista ja tavoitteiden saavuttamisesta. Sinulla on halua ja kykyä ohjata ja organisoida myös toisten suunnittelijoiden sekä sidosryhmien toimintaa. Toimit luontevasti ja vastuullisesti erilaisissa rooleissa oman projektitiimin, suunnittelualihankkijoiden, muiden Valmet-sidosryhmien, asiakkaiden ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävässä pääset myös kohtuullisissa määrin matkustamaan asiakasrajapintaan varmistamaan projektiesi menestyksen ja asiakkaiden tyytyväisyyden.

Tarjoamme: Tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Pääset toimimaan uudistuvan teknologian parissa ja sinulla on ammattitaitoisen tiimin tuki.
Valmet Suomi on savuton työpaikka.
Lisätietoja Valmetin Jyväskylän toimipaikasta näet tältä videolta: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä voit kysellä: Petri Valjus, Manager, Wet End Device&MIL Engineering, puh. +358 50 913 1923, petri.valjus@valmet.com ja Tommi Friman, Manager Wet End Project Engineering, puh. +358 40 707 2314, tommi.friman@valmet.com

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 27.4.2018.
Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Palaa