Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Belt Worker (määräaikainen)

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Valmet Technologies Oy:n Fabrics-liiketoimintayksikkö valmistaa Tampereen tehtaallaan paperikoneissa käytettäviä puristinhuopia, kuivatusviiroja ja belttejä. Haemme nyt Belt Workeriä määräaikaiseen n. 6 kuukauden työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu beltin eli kenkäpuristinhihnan valmistus/valaminen. Työaikamuoto on tällä hetkellä päivätyö.
Edellytykset: Tehtävä edellyttää työkokemusta tehdasympäristöstä, oppimishalua, tarkkuutta, joustavuutta, yhteistyökykyä sekä valmiutta vaihteleviin työtehtäviin. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää henkilöltä hyvän fyysisen kunnon lisäksi oma-aloitteista otetta työntekoon, hyviä kädentaitoja, laatuajattelua ja yhteistyökykyä tiimissä.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle tuotannollista työtä siistissä tehdasympäristössä ja mahdollisuuden oppia paperikonekudosten valmistamista.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoinsinööri Atte Hipp p. 050 3141706 (arkisin klo 12-14) tai atte.hipp@valmet.com. Hae tehtävää oheisen linkin kautta 31.3.2018 mennessä.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa