Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Tuotantotyöntekijä (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Valmet Technologies Oy:n Fabrics-liiketoimintayksikkö valmistaa Tampereen tehtaallaan paperikoneissa käytettäviä puristinhuopia, kuivatusviiroja ja belttejä sekä suodatinkankaita.

Haemme tuotantotyöntekijää vuorotteluvapaan sijaiseksi (kesto noin 5 kuukautta). Valittavan henkilön on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa ja täytettävä vuorotteluvapaalain mukaiset ehdot. Pääasiallinen tehtäväsi on raskaiden teollisuustekstiilien (suodatinkankaiden) valmistamista. Tehtävät sisältävät painavien tuotteiden siirtelyä ja nostelua sekä käsityövaiheita tuotannon eri vaiheissa. Työ on tällä hetkellä päivätyötä (1-vuoro).
Edellytykset: Tehtävät vaativat tarkkuutta ja huolellisuutta sekä vastuunottoa. Aikaisempi työkokemus tehdasympäristöstä on eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää henkilöltä hyvän fyysisen kunnon lisäksi oma-aloitteista otetta työntekoon, hyviä kädentaitoja, laatuajattelua ja yhteistyökykyä tiimissä.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle vastuullisia työtehtäviä siistissä tehdasympäristössä ja mahdollisuuden oppia suodatinkankaiden valmistamista.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoinsinööri Aino Raudasoja puh. 040-864 3218, aino.raudasoja at valmet.com. Hae tehtävää oheisen linkin kautta 20.3.2018 mennessä.

Palaa