Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Sales and Shipping Specialist (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Haemme Fabrics liiketoimintayksikön Filtration-teknologiayksikköön Sales and Shipping Specialistia vuorotteluvapaan sijaiseksi (kesto noin 6 kuukautta). Valittavan henkilön on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa ja täytettävä vuorotteluvapaalain mukaiset ehdot.

Tehtäviin kuuluu tarjousten laadinta, tilausten syöttäminen järjestelmään, toimitusaikavalvonta, asiakasreklamaatioiden hoitaminen sekä lähetysten hoitaminen Tampereelta lähtevien tuotteiden osalta. Asiakkaiden ohella tärkeimmät yhteistyökumppanit löytyvät Filtrationin ulkomaan yksiköistä. Vastuualueesi on asiakkaat Ruotsissa ja Norjassa, Euroopan saksankielisillä alueilla sekä Pohjois-Amerikassa.
Edellytykset: Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa koulutusta ja kokemusta, sujuvaa englannin kielitaitoa sekä hyvää yhteistyötaitoa eri kulttuureissa. Saksan ja ruotsin kielitaito on tehtävän hoidossa suuri etu.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä ympäristössä sekä osaavien ammattilaisten tuen alkumetreistä lähtien.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Office Manager Teija Koskinen puh. 040-8377573, teija.koskinen@valmet.com.
Lähetä sähköinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 20.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa