Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Painelaiteasentaja tai -hitsaaja / nokkamies

Liiketoimintalinja: EMEA
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Tampereen Service Center toimittaa modernisointeja, kunnossapito- ja varaosapalveluita voimakattiloihin, soodakattiloihin ja ympäristönsuojelujärjestelmiin sekä näihin liittyviin teknologioihin. Erityisiä vahvuuksiamme ovat vankka kokemus haastavien projektien
toteutuksesta, henkilöiden laaja-alainen osaaminen ja asiantunteva toiminta asiakasrajapinnassa.

Haemme asennustoimintoihimme vastuuntuntoista asentajaa tai painelaitehitsaajaa, joka pystyy tarvittaessa toimimaan asennustyömaalla myös nokkamiehenä. Asennustehtävissä toimit työmaalla asentajana / hitsaajana tai tarvittaessa pienen työryhmän työhön osallistuvana nokkamiehenä. Nokkamiehenä toimiessa ohjaat työryhmäsi toimintaa sekä huolehdit asennuksen turvallisesta ja laadukkaasta toteutuksesta.
Edellytykset: Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että sinulla on kokemusta sooda- ja voimakattiloiden paineenalaisten osien asennuksesta sekä hitsauksesta ja piirustusten lukutaitoa. Kommunikoit ja raportoit sujuvasti suomen kielellä sekä sinulla on tietoteknisiä valmiuksia. Suoriudut tehtävistä omatoimisesti asennustyömailla ja aktiivinen sekä vastuullinen ote työhön on sinulle kunnia-asia. Valmius ja halukkuus matkustaa on olennaista. Englannin kielen taito katsotaan eduksesi.
Tarjoamme: Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa, kansainvälisessä, haastavassa ja mielenkiintoisessa tehtävässä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä asennustyön huippuammattilaiseksi.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Tienhaara, projektipäällikkö, p. 050 385 1881.

Haethan tähän tehtävään viimeistään sunnuntaina 1.4.2018. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Palaa