Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Puutarhuri, kesäharjoittelija

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Etsimme puutarhuriopiskelijaa kesäharjoittelijaksi Valmet Fabrics-liiketoimintayksikköön kuuluvalle Tampereen tehtaalle. Tehdas sijaitsee noin 17 hehtaarin tontilla, josta löytyy kesän aikana monenlaista puutarhatyötä mm. puiden, pensaiden ja istutusten hoitoa sekä ruohonleikkausta.
Edellytykset: Edellytämme sinulta puutarha-alan opintoja sekä reipasta asennetta, ajokorttia ja yleisimpien puutarhakasvien tuntemusta. Olet oma-aloitteinen ja osaat hoitaa itsenäisesti annetut työtehtävät, jotka voivat välillä olla fyysisesti raskaita.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn yrityksen sisällä ja yhteistyössä Valmetin kiinteistöhoitohenkilökunnan kanssa. Kesäharjoittelun kesto on noin 4 kuukautta sopimuksen mukaan.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa projekti-insinööri Janne Latsa, p. 040 864 3205, janne.latsa@valmet.com.

Laitathan hakemuksesi viimeistään 28.2.2018 www.valmet.com/careers osoitteesta löytyvän linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n.

Palaa