Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Fysioterapeutti, kesäharjoittelija, Työterveys

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Etsimme Valmet Työterveyteen fysioterapeutti opiskelijaa kesäharjoittelijaksi Fabrics-liiketoimintayksikköön kuuluvalle Tampereen tehtaalle. Tuotantoympäristössä on paljon fyysisesti kuormittavaa työtä ja työntekijöillä paljon tuki- ja liikuntaelinoireita. Oman työterveyden ja työfysioterapiapalvelujen rinnalle yritys on jo useana kesänä palkannut kesäfysioterapeutin tuotannon puolelle matalan kynnyksen toimijaksi. Työ sisältää tuotannon fyysisen kuormituksen arviointeja sekä tuotantotyöntekijöiden ja toimihenkilöiden ohjausta.

Kesäfysioterapeuttina olet hallinnollisesti tehtaan paikallisjohtajan alainen, mutta toiminnan tasolla työtä ohjaa Valmetin oman työterveyshuollon ammattilaiset.
Edellytykset: Edellytämme sinulta fysioterapian opintoja, opintojen loppusuoralla oleminen / valmistumisen häämöttäminen katsotaan valintatilanteessa eduksi. Arvostamme asiakaslähtöistä ja joustavaa toimintatapaa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja innostunutta työotetta.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn yrityksen sisällä ja yhteistyössä Valmet Työterveyden kanssa. Kesäharjoittelun kesto on 4 kuukautta ja etuna nähdään että voisit aloittaa toukokuun alussa, mutta myöhäisempikin aloitusajankohta huomioidaan.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Vastaava Työterveyslääkäri Maria Mäkinen, p. 050 409 8105, maria.makinen@valmet.com.

Laitathan hakemuksesi viimeistään 28.2.2018 www.valmet.com/careers osoitteesta löytyvän linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n.

Palaa