Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Terveydenhoitaja, kesäharjoittelija, Työterveys

Liiketoimintalinja: Corporate Functions
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Etsimme Valmet Työterveyteen Tampereelle työterveyshoidon opiskelijaa kesäharjoittelijaksi. Valmetin työterveyshuollon tavoitteena on henkilöstön työkyvyn tukeminen ja työhyvinvoinnin edistäminen menestyvässä kansainvälisessä teknologiateollisuuden yrityksessä.
Tehtävässäsi toimit yrityksen omassa integroidussa työterveyshuollossa ja vastaat Valmetin työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista osana osaavaa motivoitunutta moniammatillista tiimiämme. Tule työskentelemään Valmet Tampereen työterveysasemilla Kaukajärvellä ja Sarankulmassa.
Edellytykset: Edellytämme sinulta terveydenhoitajan opintoja, opintojen loppusuoralla oleminen-valmistumisen häämöttäminen katsotaan valintatilanteessa eduksi. Arvostamme asiakaslähtöistä ja joustavaa toimintatapaa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, englannin kielen taitoa ja innostunutta työotetta.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn hyvässä porukassa. Meillä työskentelee hieno joukko työterveyshuollon osaajia. Tiimimme jäsenenä olet valmis laittamaan itsesi peliin, tuot nuorekkaita uudistavia ajatuksiasi esiin ja otat reippaasti vastuuta. Tervetuloa työkaveriksemme Valmet Työterveyden tiimiin!

Kesäharjoittelun kesto on 4 kuukautta ja etuna nähdään että voisit aloittaa toukokuun alussa, mutta myöhäisempikin aloitusajankohta huomioidaan.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Vastaava Työterveyslääkäri Maria Mäkinen, p. 050 409 8105, maria.makinen@valmet.com

Laitathan hakemuksesi viimeistään 28.2.2018 www.valmet.com/careers osoitteesta löytyvän linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n.

Palaa