Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Vastaava suunnittelija, putkistot

Liiketoimintalinja: Pulp and Energy
Maa: Suomi
Paikkakunta: Ulvila (Porin lähellä)
Tehtävän kuvaus: Haluatko työskennellä yrityksessä, joka on globaali markkinajohtaja sellu- ja energiateollisuudessa? Tai haluatko kokea tunteen, kun jalkapallokentän kokoinen kone herää eloon? Jos vastasit kyllä, niin meillä on sinulle työtä.
Pulp and Energy liiketoimintalinjamme Pulp Drying teknologia kehittää, myy ja toimittaa laitteita sellutehtaiden kuivausosastoille maailmanlaajuisesti. Toimitusprojektien laajuus vaihtelee uusien kokonaisten laitosten ”avaimet käteen” -toimituksien, vanhojen laitosten osittaisten uusintojen tai yksittäisten laitetoimituksien välillä.

Haemme nyt teknologiayksikkömme ammattitaitoiseen laitossuunnittelutiimiin Ulvilaan vastaavaa suunnittelijaa putkistolle (Lead piping engineer) vakituiseen tehtävään.

Sellunkuivausyksikön vastaavana putkistosuunnittelijana vastaat myyntiprojektien putkistojen suunnittelutyöstä, asiakkaan kyselyaineiston katselmoinnista ja pääset osallistumaan asiantuntijana asiakastapaamisiin. Toimitusprojektien suunnittelutyössä monipuoliseen tehtäväkenttääsi kuuluu putkistoprojektien teknisten ratkaisujen valvonta , kustannusten-, aikataulun- ja edistymän seuranta. Myös suunnittelukatselmuksien järjestäminen yhdessä muun projektitiimin kanssa kuuluvat toimenkuvaasi.

Olennainen osa työnkuvaasi on putkistosuunnittelun kehittäminen yhdessä muun suunnittelu- ja teknologiatiimin kanssa. Lisäksi työhön kuuluu laite- ja putkistoasennuksien- ja käyttöönoton tuki yhteistyössä asiakkaan kanssa. Saat mahdollisuuden osallistua aktiivisesti edellä manittuihin vaihteleviin tehtäviin sekä itsenäisesti että projektiryhmän jäsenenä kokemuksesi ja kykyjesi mukaan.

Tiivis yhteistyö sellunkuivauksen sekä muiden suunnittelu-, osto- ja projektitoimintojen ja alihankintasuunnittelun kanssa on olennainen osa päivittäistä tehtäväkenttääsi. Matkustaminen lisää työn vaihtelevuutta kansainvälisten projektien viedessä sinut välillä eri puolille maailmaa.
Edellytykset: Vastaavan putkistosuunnittelijan tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö oman tiimin, suunnittelutoimistojen, muiden Valmet-sidosryhmien, asiakkaidemme ja kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Siksi arvostammekin aktiivisuuta sekä hyviä yhteistyökyky- ja tiimityötaitoja.

Näiden lisäksi tehtävässä menestyäksesi:
- Olet toimintatavoiltasi järjestelmällinen, huolellinen ja itsenäinen.
- Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemusta putkisto- ja layoutsuunnittelutehtävistä mielellään ainakin 5 vuotta.
- Kykenet johtamaan alihankittua suunnittelutyötä
- Kommunikoit sujuvasti englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
- Hallitset suunnittelun 3D & AutoCAD-ohjelmalla

Eduksesi luetaan:
- PED painelaitedirektiivin tuntemus
- PDMS tai E3D2 - ohjelmiston hallinta
- Tehdasympäristön toimintojen tuntemus
- Puunjalostustehtaiden tai muun prosessi/kemianteollisuuden laitos- ja/tai putkistosuunnittelun kokemus
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä. Tukenasi on 12 000 ammattilaista ympäri maailman. Pääset jäseneksi tiiviiseen ja vankkaa yhteistyötä tekevään ammattilaisten verkostoon sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Meillä kohtaavat parhaat kyvyt ja meitä yhdistää tunne, että olemme saavuttaneet yhdessä jotain hienoa – se tunne, kun kaikki toimii yhteen! Olemme sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä, haluathan olla kanssamme parantamassa sitä?

Valmet Suomi on savuton työpaikka.
Lisätietoja: Haluatko kuulla tehtävistä lisää? Ota yhteyttä:

Chief Design Engineer, Plant Design; Mika Luotonen, p. 040 540 7753; mika.luotonen@valmet.com
Director, Pulp Drying; Janne Suonperä, p. 040 527 9459; janne.suonpera@valmet.com

Jos kiinnostuit, hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 25.2.2018

Palaa