Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Huoltomies

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Juankoski
Tehtävän kuvaus: Valmet Technologies Oy:n Fabrics-liiketoimintayksikkö valmistaa Juankosken tehtaallaan paperikoneissa käytettäviä märkäviiroja.

Oletko sinä etsimämme henkilö kun haemme Juankosken tehtaalle huoltomiestä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Tehtävänä on tuotantokoneiden ja -laitteiden sekä kiinteistön laitteiden korjaus- ja huoltotyöt.

Työ on päivä- ja kaksivuorotyötä.
Edellytykset: Tehtävä edellyttää metallialan perustaitojen hallintaa ja kokemusta asennustöistä, hitsauksesta, hydrauliikasta ja pneumatiikasta. Lisäksi sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Tietotekniikan perusteiden hallinta on myös tarpeellista kunnossapitojärjestelmien hyödyntämiseksi, samoin välttävä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme valittavalta henkilöltä myös oma-aloitteista otetta työntekoon, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, huolellisuutta, laatuajattelua ja yhteistyökykyä tiimissä. Lisäksi työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.
Tarjoamme: Tarjoamme monipuolisia ja vaativia kunnossapidon tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa huoltoinsinööri Mika Heiskanen, 050-3141 621, mika.heiskanen@valmet.com tai tehdaspalvelupäällikkö Pertti Saukkonen, 040-7077 198, pertti.saukkonen@valmet.com.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 31.1.2018. Ole hyvä ja liitä hakemukseen ansioluettelosi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa