Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Suunnitteluinsinööri (Laitossuunnittelu)

Liiketoimintalinja: Pulp and Energy
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Haemme suunnitteluinsinööriä Valmet Technologies Oy:n Pulp & Energy –liiketoiminnan laitossuunnitteluosastolle. Osasto vastaa kattilalaitostoimitusten tuotemäärittelystä layout-suunnittelun osalta sekä myynti- että toteutusprojekteissa. Lisäksi vastuualueeseen kuuluu putkistojen ja prosessikanavistojen suunnittelu ja niiden koordinointi.

Suunnittelemme kattilalaitosten layout-ratkaisut läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa sekä tuotamme lähtötietoaineistoa lukuisille muille suunnittelun osa-alueille. Suunnitteluinsinöörinä toimit myynti- ja toteutusprojekteissa.

Tehtävän sisältö:
- Kattila- ja kaasutuslaitosten layout-suunnittelu.
- Ilma- ja savukaasujärjestelmien perussuunnittelu sekä toteutussuunnittelun ohjaus ja valvonta.
- Kanavajärjestelmiin liittyvien osien ja komponenttien hankinta yhdessä hankintatoimen kanssa.
Edellytykset: Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto sekä aiempaa suunnittelukokemusta layout-suunnittelun alueelta (prosessilaitokset). Kokemusta 3D-suunnitteluohjelmien käytöstä. Kokemus AVEVA PDMS-ohjelmasta on eduksi.

Koska työkielemme on pääasiassa englanti, tulet toimeen englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja kiinnostusta opetella myös uusia järjestelmiä.
Tarjoamme: Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Tapio Teivas, p. 040 555 8676.

Hae näitä paikkoja täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 21.2.2018. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa