Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Saumaaja (määräaikainen)

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Juankoski
Tehtävän kuvaus: Valmet Technologies Oy:n Fabrics-liiketoimintayksikkö valmistaa Juankosken tehtaallaan paperikoneissa käytettäviä märkäviiroja.
Haemme nyt kahta saumaajaa määräaikaisiin työsuhteisiin (n. 11 kk).
Saumaajan työ on pitkälti käsityötä tuotannon eri vaiheissa. Saumaus on pikkutarkkaa ja huolellisuutta vaativaa työtä. Työ on kaksivuorotyötä.
Edellytykset: Edellytämme valittavalta henkilöltä hyvän fyysisen kunnon lisäksi oma-aloitteista otetta työntekoon, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, hyviä kädentaitoja, huolellisuutta, laatuajattelua ja yhteistyökykyä tiimissä.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle tuotannollista työtä siistissä tehdasympäristössä ja mahdollisuuden oppia paperikudosten valmistamista.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa saumaamon osastopäällikkö Maija Koskivirta, 040-771 8752, maija.koskivirta@valmet.com.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 28.1.2018. Ole hyvä ja liitä hakemukseen ansioluettelosi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa