Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Suunnittelun hitsauskoordinoija

Liiketoimintalinja: Pulp and Energy
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Valmet Technologies Pulp& Energy suunnittelee ja valmistaa voimantuotantojärjestelmiä ja kemikaalientalteenottojärjestelmiä voimantuottajille sekä sellu- ja paperiteollisuudelle maailmanlaajuisesti. Päätuotteet ovat voimakattilat, soodakattilat, haihduttimet, ympäristönsuojelulaitteet ja service.

Suunnittelun hitsauskoordinoija on asiantuntijatehtävä kattilasuunnittelussa ja työn pääkohteet ovat kattilan painerunko ja putkistot. Haemme suunnittelun hitsauskoordnoijaa kattilalaitostoimitusten ja kattilauusintojen hitsaussuunnitteluun.

Tehtäväkokonaisuutesi käsittää seuraavia osa-alueita:
- kattilan painerungon ja putkistojen hitsaustekninen suunnittelu sisältäen
hitsausteknisten asioiden, lämpökäsittelyjen ja tarkastusten määrittelyn
suunnittelukohteille.
- tarvittavien menetelmäkokeiden käynnistäminen tarvittaessa uusia hitsausohjeita.
- alihankintavalmistukseen ja asennukseen liittyvien hitsausdokumenttien tarkastus.
- suunnittelijoiden ohjaus hitsausteknisissä asioissa.
- hitsausalueen kehitystehtävät.

Toimit osana kattilasuunnittelua ja pääasiallisena suunnittelutyökaluina käytät yhtiössä kehitettyä hitsauksen laadunvalvontajärjestelmää sekä muita IT -järjestelmiä.

Edellytykset: Sinulla on tehtävään soveltuva koneinsinöörin tutkinto (B.Sc. tai M.Sc) koneensuunnittelun, valmistustekniikan tai materiaalitekniikan alueelta. Aiempi suunnittelu- tai valmistuskokemus hitsaustekniikan alalta on eduksi.

Sinulla on myös kokemusta eri suunnitteluohjelmien käytöstä. Odotamme sinun tulevan toimeen englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Lisäksi sinulla on järjestelmällinen työskentelytapa, hyvä yhteistyökyky ja hyvät valmiudet ja kiinnostusta opetella uusia tuotteita ja hitsausalueen asioita.
Tarjoamme: Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Osastopäällikkö Jukka Ylitalo, 040-552 4480.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään keskiviikkona 31.1.2018. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.


Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa