Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Kokoonpanija/Testaaja (Määräaikainen 12 kk)

Liiketoimintalinja: Automation
Maa: Suomi
Paikkakunta: Kajaani
Tehtävän kuvaus: Haemme Kajaanin toimipisteeseemme kokoonpanijaa/testaajaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu Analysaattori ja Measurements-tuotteiden ja varaosien kokoonpanoa sekä
testausta. Työssäsi olet tärkeässä roolissa toiminnossa, jonka tehtävänä on ylläpitää ja kehittää asiakasarvoa ja asiakastyytyväisyyttä oikea-aikaisten toimitusten ja laadunhallinnan kautta.
Edellytykset: Sinulla on tekniikan alan ammatillinen peruskoulutus sekä kokemusta tuotannon kokoonpano- testaus- tai huoltotehtävistä. Työssäsi olet tarkka, pitkäjänteinen ja osaat hankkia ja analysoida tietoa. Olet myös omatoiminen sekä joustava. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kommunikoit sujuvasti sekä englanniksi että suomeksi.
Tarjoamme: Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä huipputeknologian ja – osaajien parissa sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja tehtävääsi oman osaamisesi mukaisesti.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Reijo Heikura puh. +358 40 7251879 tai reijo.heikura at valmet.com.
Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.1.2018 ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa