Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Assistant, Production

Liiketoimintalinja: Pulp and Energy
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Tuotantoyksikössämme Tampereen Lahdesjärvellä vapautuu tuotannon assistentin tehtävä nykyisen työntekijän siirtyessä viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviä.

Tampereen tehtaan organisaatiossa työskentelee 100 kattilanvalmistuksen ammattilaista ja se toimittaa osakokonaisuuksia asiakkaille ympäri maailmaa. Tehdas on osa Energia- liiketoimintayksikön tuotantoverkostoa.

Tuotannon assistenttina toimit tiiviissä yhteistyössä tehtaan johdon sekä muun organisaation ja tärkeimpien sidosryhmien kanssa tukien tuotannon linjaorganisaatiota päivittäisissä askareissa, vastaanotat vieraita, järjestellet matkoja, koulutuksia ja tilaisuuksia sekä käsittelet niistä aiheutuvia laskuja ja osallistut mm. näiden prosessien kehittämiseen.

Lisäksi assistentin toimenkuvaan kuuluu henkilörekisterin ja kulunvalvontaan liittyvien oikeuksien ylläpito, tuotannon tuntikirjausten tarkistaminen ja muuttaminen, toimistotarvikevaraston ylläpito ja pienhankintojen teko, toimiston 5S- toiminnan ylläpito sekä tukifunktioiden tärkeimpien yhteistyökumppanien yhteyshenkilönä toimiminen. Turvallinen työskentely ja turvallinen työpaikka ovat tärkeässä roolissa tehtaallamme ja siksi sekä HSE että perehdytysprosessin eri vaiheet liittyvät olennaisena osana työnkuvaasi.

Edellytykset: Onnistuaksesi tehtävässäsi, tarvitset kykyä omaksua asioita nopeasti ja sinun tulee kyetä luovimaan kaltaisessamme metallialan ympäristössä, missä kohtaat erilaisia ihmisiä sekä erilaisia muuttuvia olosuhteita. Omaat hyvät tiimityötaidot sekä kykenet viemään asioita eteenpäin oma-aloitteisesti ja päättäväisesti.

Lisäksi tarvitset:
* Tehtävään soveltuvan koulutuksen
* Hyviä tietotekniikkataitoja päivittäisessä tekemisessä
* Erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen osaamista
* Lean-toimintatapojen tuntemusta
* Jatkuvan parantamisen toimintatyyliä
* Aiempi kokemus HR-, talous- tai muusta assistentin tehtävästä katsotaan eduksi
* Valmiutta matkustaa satunaisesti kotimaassa
Tarjoamme: Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.
Lisätietoja: Heräsikö mielenkiintosi? Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 21.01.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Lean Manager, Marko Eleinen, p. 050-317 8145

Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa