Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Huoltomekaanikko

Liiketoimintalinja: EMEA
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Haemme mekaanisten massankäsittelylaitteiden kenttähuoltoon huoltoasentajaa/mekaanikkoa suorittamaan huolto- ja korjaustöitä asiakaskohteissamme.

Toimit asiakasrajapinnassa Suomessa ja ulkomailla suorittaen jauhinten, sihtien ja muiden massankäsitettelylaitteiden huoltoa. Valmistelet seisokkitöitä yksin tai yhdessä muun ryhmän kanssa sekä raportoit kirjallisesti suoritetut työt. Sijoituspaikkanasi tulee olemaan Tampere.
Edellytykset: Massankäsittelylaitteiden syvällisestä tuntemisesta on hyötyä huoltoasentajan/mekaanikon tehtävässä.

Olet joustava, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Omaat matkustusvalmiutta myös ulkomaille. Varautuminen satunnaisiin hätäkeikkoihin varsinaisen työajan ulkopuolellakin on arkipäivääsi.

Tietokoneen ja Office-ohjelmien (Outlook, Word ja Excel) käyttö on päivittäistä, ja vähintään tyydyttävä englanninkielen taito on työssä tarpeen. Muu kielitaito on eduksi.
Tarjoamme: Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Linna, Manager, EMEA SER FLS Mech.Pulping SPR&PMs FI, +358 40 019 5008, mika.linna@valmet.com.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 21.1.2018. Liitäthän hakemukseen CV:n ja palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.


Palaa