Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Työterveyshuollon erikoislääkäri

Liiketoimintalinja: Corporate Functions
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Valmet Työterveys hakee Tampereelle kahta työterveyshuollon erikoislääkäriä koko- ja/tai osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työaika voidaan sovitella kiinnostuneiden toiveiden mukaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kansainvälisen yrityksen omassa integroidussa työterveyshuollossa.

Valmet Työterveydellä on neljä omaa työterveysasemaa ja 15 työterveyden ammattilaisen tiimi. Pienemmillä paikkakunnilla hankimme työterveyspalvelut palveluntuottajilta. Tavoitteemme on Suomen Valmetin henkilöstön työterveyden, työturvallisuuden, työkyvyn ja työhyvinvoinnin jatkuva parantaminen laadukkaasti Hyvän Työterveyshuoltokäytännön mukaisesti ajan vaatimukset huomioiden.
Edellytykset: Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, hyvää englanninkielen taitoa, kykyä rakentaa luottamukselliset suhteet eri sidosryhmiin sekä intoa kehittää työterveyshuoltoamme.
Tarjoamme: Kiinnostuitko? Lähetä sähköinen hakemuksesi liitteineen viimeistään 23.1, linkin löydät ilmoituksestamme sivulta www.valmet.com/careers . Tervetuloa työkaveriksemme Valmet Työterveyden tiimiin!
Lisätietoja: Yhteydenotot ja lisätiedot: Maria Mäkinen, vastaava työterveyslääkäri p. 050 4098105 ja Anne Onkila, johtava lääkäri p. 050 3173850.

Palaa