Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu 2018

Liiketoimintalinja: Corporate Functions
Maa: Suomi
Paikkakunta: Valmetin toimipisteet Suomessa
Tehtävän kuvaus: Valmet hakee toimeliaita koululaisia kahden viikon mittaiseen harjoitteluun avustaviin tuotanto- ja toimistotehtäviin. Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijana saat hyvän perehdytyksen työhön Valmetissa ja osallistut työntekoon omien taitojesi mukaisesti. Jokaiselle harjoittelijalle nimetään oma vastuuhenkilö, joka tukee ja ohjaa työtehtävien teossa.

Valmet toimii Suomessa seuraavilla paikkakunnilla: Anjalankoski, Espoo, Juankoski, Jyväskylä, Järvenpää, Kajaani, Kauttua, Lapua, Pori, Raisio, Tampere, Turku, Valkeakoski, Vantaa, Varkaus ja Ulvila.
Edellytykset: Tutustu työelämään ja tienaa –harjoittelijan tulee olla 15-17 -vuotias peruskoululainen, lukiolainen tai ammattikoululainen.
Tarjoamme: Työsuhteen pituus on kaksi viikkoa (10 työpäivää) ja palkkaa maksetaan ammattiliittojen sopimuksen mukaisesti 345 €.
Lisätietoja: Jos kiinnostuit paikasta, hae meille täyttämällä sähköinen hakemuslomakkeemme huolellisesti alla olevan linkin kautta viimeistään 31.3.2018.

Palaa