Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa. Yli 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.fi, www.twitter.com/valmetglobal

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu 2018

Liiketoimintalinja: Corporate Functions
Maa: Suomi
Paikkakunta: Valmetin toimipisteet Suomessa
Tehtävän kuvaus: Valmet hakee toimeliaita koululaisia kahden viikon mittaiseen harjoitteluun avustaviin tuotanto- ja toimistotehtäviin. Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijana saat hyvän perehdytyksen työhön Valmetissa ja osallistut työntekoon omien taitojesi mukaisesti. Jokaiselle harjoittelijalle nimetään oma vastuuhenkilö, joka tukee ja ohjaa työtehtävien teossa.

Valmet toimii Suomessa seuraavilla paikkakunnilla: Anjalankoski, Espoo, Juankoski, Jyväskylä, Järvenpää, Kajaani, Kauttua, Lapua, Pori, Raisio, Tampere, Turku, Valkeakoski, Vantaa, Varkaus ja Ulvila.
Edellytykset: Tutustu työelämään ja tienaa –harjoittelijan tulee olla 15-17 -vuotias peruskoululainen, lukiolainen tai ammattikoululainen.
Tarjoamme: Työsuhteen pituus on kaksi viikkoa (10 työpäivää) ja palkkaa maksetaan ammattiliittojen sopimuksen mukaisesti 345 €.
Lisätietoja: Jos kiinnostuit paikasta, hae meille täyttämällä sähköinen hakemuslomakkeemme huolellisesti alla olevan linkin kautta viimeistään 31.3.2018.

Palaa