Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Kesätyöt tuotannossa Suomessa 2018

Liiketoimintalinja: Corporate Functions
Maa: Suomi
Paikkakunta: Finland
Tehtävän kuvaus: “Se tunne kun… olet opiskellut ahkerasti ja pääset hyödyntämään kaikkea oppimaasi käytännössä.”

Onko kiinnostuksen kohteenasi jalkapallokentänkokoisten koneiden valmistaminen? Haluatko nähdä miten Valmetin kokoisen yrityksen tuotanto toimii? Oletko ehkä tekniikan alan opiskelija, joka haluaa käytännön työkokemusta kesällä? Meillä on monia kesätyömahdollisuuksia tuotannossa ja kunnossapidossa esim. tuotannon prosessien, asennuksen ja koneilla työstämisen parissa. Näissä hommissa saat hyvän kuvan siitä, millaista prosessiteknologiaa Valmet asiakkailleen tarjoaa.
Edellytykset: Opiskelitpa koneistusta, insinööritieteitä tai jotain ihan muuta, voit löytää sopivan kesätyön meidän globaalista teknologiayrityksestämme. Monet paikoista eivät vaadi aikaisempaa työkokemusta. Haluamme tarjota tuleville työelämän ammattilaisille arvokasta työkokemusta heidän omalta opiskelualaltaan.

Arvostamme kykyäsi tehdä yhteistyötä globaalissa työympäristössä. Sinulla on vahva halu oppia uutta ja olet myös valmis jakaman omia ideoitasi. Joustavuus tehdä monenlaisia työtehtäviä on usein eduksi. Tuotannossa työskentely vaatii valmiutta vuorotyöhön.
Tarjoamme: “Se tunne kun… opit joka päivä jotain uutta.”

Toivomme, että tämä on se tunne, jonka voit kokea joka päivä kesätöiden aikana. Meidän kesätyöpaikkamme tarjoavat teknisen alan opiskelijoille erinomaisen mahdollisuuden tutustua kansainväliseen teknologiateollisuuteen. Ammattilaisemme tarjoavat sinulle tarvitsemasi opastuksen ja tuen töistä suoriutumiseen. Kesätyömahdollisuuksia on tarjolla 1-4 kuukaudeksi.
Lisätietoja: Olemme sitoutuneet viemään asiakkaidemme suoritusta eteenpäin – nyt on sinun mahdollisuus tehdä samoin ja jättää kesätyöhakemus meille alla olevan linkin kautta. Aloitamme kesätyöpaikkojen täyttämisen heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Ilmoitamme hakijoille, kun kaikki rekrytoinnit on saatu päätökseen.

Hakuaikana voit tulla tapaamaan meitä muutamille messuille. Seuraathan meidän sosiaalisen median kanavia ja Facebook-tapahtumassamme: https://www.facebook.com/events/579856605686516/ saadaksesi tuoreimmat tiedot liikkeistämme.

Tule tiimiimme ja nähdään kesällä 2018!

Palaa