Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

CSA Project Engineer (Temporary 10 months)

Liiketoimintalinja: Pulp and Energy
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: CSA (Civil, Structural and Architectural) osasto vastaa kattilatoimitusten rakennusosuuksien toimittamisesta.

Etsimme CSA Project Engineer -tehtävään henkilöä Tampereelle. Tehtävä on 10 kk määräaikainen äitiysloman sijaisuus.

Olet läheisessä yhteistyössä myyntitiimien kanssa projektien myyntivaiheessa ja toteutusprojekteissa vastaat rakennusosuuden tuottamisesta. Myyntivaiheen tehtävinä ovat rakennusta koskevien dokumentaatioden tuottaminen ja kustannusarvioden laatiminen sekä osallistuminen asiakasneuvotteluihin.

Toteutusprojekteissa vastaat suunnittelutoimistojen ja urakoitsijoiden valvonnasta ja teknisen aineiston tuottamisesta hankintapaketteihin ja osallistut urakoitsijoiden valintaan.

Tärkeä osa tehtävääsi on rakennustoimitusten kilpailukyvyn säilyttäminen sekä projektien toteuttaminen aikataulussa, budjetissa sekä projektissa sovitulla laatutasolla.

Tehtäväkenttääsi sisältyy myös projektien sisäisen kulurakenteen seuranta ja varmistuminen siitä, että CSA:lle tulevat kustannukset ovat alkuperäisten määrittelyjen mukaisia.

Edellytykset: Rakennuspuolen insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus. Kokemus rakennusprojektien vetämisestä ja kokemus kansainvälisistä projekteista on eduksi. Tehtävien hoito edellyttää kommunikointia englannin kielellä sekä matkustusvalmiutta.

Voidaan keskustella myös opinnäytetyön / DI-työn mahdollisuudesta.
Tarjoamme: Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen loistavassa seurassa.
Lisätietoja: Osastopäällikkö Ari Mäkitalo puh. +358 40 830 4434. Hae tätä tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 15.12.2017. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa