Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Tarkastusinsinööri

Liiketoimintalinja: EMEA
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere, Lapua, Vantaa, Oulu, Lappeenranta
Tehtävän kuvaus: Tampereen Service Center toimittaa modernisointeja sekä kunnossapito- ja varaosapalveluita voimakattiloihin, soodakattiloihin ja ympäristönsuojelujärjestelmiin. Erityisiä vahvuuksiamme ovat vankka kokemus haastavien investointiprojektien toteutuksesta sekä asiantunteva toiminta asiakasrajapinnassa.

Haemme tarkastusinsinööriä Tampereen Service Centeriin. Toimistosi voi sijaita Tampereella, Lapualla, Vantaalla, Oulussa tai Lappeenrannassa.

Työssäsi vastaat käytännön tarkastustoiminnasta, joka kohdistuu pääasiassa voimakattiloihin, soodakattiloihin ja ympäristöjärjestelmiin, mutta myös muihin Valmetin tuotteisiin. Työ sisältää tarkastusten suunnittelun, työmaaolosuhteissa tehtävän visuaalisen tarkastustyön, dokumentoinnin sekä asiakasraportoinnin. Lisäksi olet mukana kehittämässä ongelmien ratkaisuja asiakasrajapinnassa yhdessä asiakkaan ja Valmetin eri organisaatioiden kanssa.
Edellytykset: Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää että sinulla on:

- tehtävään soveltuva teknillinen koulutus
- voimalaitostuntemusta sekä kokemusta voima- ja soodakattiloiden- tai ympäristöjärjestelmien rakenteista
- osaamista voima- ja soodakattiloiden vaurioitumismekanismeista
- kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta
- kyky tehdä töitä omatoimisesti
- kyky kommunikoida ja raportoida sekä suomeksi että englanniksi
- kyky ja halu ongelmanratkaisuun
- matkustusvalmiutta (matkapäiviä vuosittain noin 50-100)

Aikaisempi kokemus voimalaitosten vuosihuolloista tai voimalaitosten operointiin liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi työpaikkaan haettaessa.
Tarjoamme: Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä asiakasrajapinnassa monipuolisessa ja mielenkiintoisessa tehtävässä.
Lisätietoja: Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Kupari, Manager, Projects, p. 050 3851 060.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 23.12.2017. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Palaa