Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Käyttöönottoinsinööri, Project operations

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Raisio
Tehtävän kuvaus: Haluatko toimia eturivin asiantuntijatehtävässä toimittamassa maailman johtavaa paperinvalmistusteknologiaa asiakkaillemme? Haemme vaihteleviin testaus- ja käyttöönottotehtäviin jämäkkää, neuvottelu- ja tiimityöskentelytaitoista ilmastoinnin/kuivatuksen käyttöönottoinsinööriä.

Paperit-liiketoimintalinjan Project Operations- toiminnot vastaavat paperi- ja kartonkikoneiden käyttöönotosta eri puolilla maailmaa, joten käyttöönottoinsinöörit työskentelevät suuren osan ajastaan asiakkaiden tehtailla ympäri maailmaa.
Suomessa toimipaikkasi sijainti on mahdollista sopia erikseen, käyttöönottohenkilöstön pääasialliset toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Järvenpäässä ja Raisiossa.

Päätehtäviäsi ovat:
- laatia testaus- ja käyttöönottosuunnitelmia yhdessä automaatiovalvojan ja paperiteknologiapäällikön kanssa
- antaa asiakkaalle hands-on- ja luokkahuonekoulutusta koneen käyttöönottovaiheessa
- toimia ilmastoinnin/kuivatuksen prosessiasiantuntijana kartonki-, paperi- ja sellulinjan käynnistyksen yhteydessä
- opastaa ja valmentaa käyttöhenkilöstöä koneen viritysvaiheessa
- valmistaa esitysaineisto käyttö- ja huolto-ohjeista ja koulutusmateriaalista
- tarvittaessa osallistuminen asiakkaan vastaanottotarkistuksiin kokoonpano- ja testaustiloissamme
- raportointi
Edellytykset: Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tai DI:n tutkinto, esim. kone- tai LVI-teknologia. Arvostamme työkokemusta paperin- tai kartonginvalmistuslinjalla. Hydrauliikka- ja automaatio-osaaminen katsotaan myös eduksi. Tärkeintä on kuitenkin halu ja innostus oppia ja että sinulla on sinnikkyyttä menestyä myös haasteiden ilmetessä.

Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytys tehtävään, muu kielitaito eduksi. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot ja pystyt työskentelemään paineen alla vaihtelevissa ja haastavissakin olosuhteissa.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta (>150 päivää / vuosi).


Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn globaalissa Project Operations -toiminnossa sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Pääset työssäsi vaikuttamaan asiakkaan menestymiseen ja saat työssäsi dynaamisen asiantuntijatiimin täyden tuen.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Suni, Manager, Start-ups, sampsa.suni@valmet.com, puhelintiedustelut mieluiten maanantaisin klo 12-15 puh. +358 50 5737344.

Hae tätä tehtävää 7.12.2017 mennessä täyttämällä oheisen linkin hakulomake ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Palaa