Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Sovellusasiantuntija

Liiketoimintalinja: Automation
Maa: Suomi
Paikkakunta: Oulu
Tehtävän kuvaus: Haluatko tehdä työtä, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaamme menestykseen omilla ratkaisuillasi?

Valmetin palvelut on ryhmitelty palveluiden tuottaman asiakasarvon perusteella kolmeen kategoriaan, jotka ovat luotettavuus, suorituskyky ja uusi teknologia.

Etsimme nyt Oulun aluetoimistolle sovellusasiantuntijaa. Palvelet asiakkaitamme tarjoten automaatiopalveluita ja ongelmanratkaisua – keskiössä ovat alueemme asiakkaiden säätöratkaisut. Hoidat itsenäisesti niin yksittäisiä palvelutoimeksiantoja kuin vaativampia päivitystehtäviä. Osallistut projekteihin ja käyttöönottoon yhdessä projektihenkilöstömme kanssa.

Työskentelet itsenäisesti asiakkaillamme Oulun alueella ja tuet myyntiä etsimällä aktiivisesti ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Osallistut toiminnan ja palveluiden jatkuvaan kehittämiseen ja tuet toiminnallasi asiakassuhteiden kehittymistä yhteistyössä muun tiimin kanssa. Työskentelet pääasiassa Pohjois-Suomessa, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus myös kansainvälisten tehtävien hoitamiseen.
Edellytykset: • soveltuva tekninen koulutus ja palveluhenkisyys
• kokemusta automaation, kokemus informaatiojärjestelmistä ja ohjelmoitavista logiikoista katsotaan eduksi
• halukkuus ja kyvykkyys toimia itsenäisesti asiakasrajapinnassa
• kiinnostus oman ammattitaitosi kehittämiseen
• halu työskennellä huipputeknologian parissa asiakkaidemme hyväksi
• kyky kommunikoida myös englannin kielellä
• matkustusvalmius
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle itsenäistä ja haastavaa tehtävää Valmet DNA –automaatiojärjestelmän parissa sekä monia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Pääset työssäsi vaikuttamaan asiakkaan menestymiseen ja saat työssäsi dynaamisen asiantuntijatiimin täyden tuen.
Lisätietoja: Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 3.12.2017 hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Romppainen, Manager, Customer Service, puh. +358 40 596 6313 (heidi.romppainen@valmet.com)


Palaa