Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Maintenance Manager

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Juankoski
Tehtävän kuvaus: Oletko sinä oikea henkilö kun haemme osaavaan 15-henkiseen tehdaspalvelutiimiimme vahvistusta.

Tehtävänäsi on kehittää, johtaa ja valvoa Juankosken tehtaan tehdaspalveluosaston toimintoja, joihon kuuluvat koneiden ja laitteiden sekä kiinteistön kunnossapito, koneasennukset sekä koneistuspalvelut.

Vastuullasi ovat tehdaspalvelun kehityssuunnitelmien sekä vuosittaisen talousarvion ja toimintasuunnitelman laatiminen ja toteutuksesta huolehtiminen. Vastaat myös kunnossapidon it-järjestelmien kehittämisestä yhdessä muun Valmet IT:n kanssa.
Toimit huoltoinsinöörin, paikallisen laitesuunnittelun ja henkilöstöruokalan emännän esimiehenä.
Tehtäviisi kuuluu myös toimia Juankosken tehtaan ympäristövastaavana, suojelujohtajana ja tehdaspalopäällikkönä.

Raportoit suoraan tehtaanjohtajalle ja olet paikallisen ohjausryhmän jäsen.

Edellytykset: Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää:
- useamman vuoden kokemusta tehdaspalvelun esimies- ja/tai kehitystehtävistä
- sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa; muu kielitaito eduksi
- kunnossapidon tietojärjestelmien osaamista
- vähintään AMK-tasoista koulutusta

Sinulla on aktiivinen, itsenäinen ote, olet yhteistyökykyinen etkä koe vieraaksi osallistumista käytännön tehtäviin tarvittaessa.

Tarjoamme: Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja edetä organisaatiossa kykyjesi mukaisesti.

Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antavat tehtaanjohtaja Kari Haikonen, puh. 040-532 6921, kari.haikonen@valmet.com ja nykyinen tehdaspalvelun päällikkö Pertti Saukkonen, puh. 040-707 7198, pertti.saukkonen@valmet.com

Jos kiinnostuit, hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 30.11.2017. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa