Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Kolme viimeistämön työntekijää

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Valmet Technologies Oy:n Fabrics-liiketoimintayksikkö valmistaa Tampereen tehtaallaan paperikoneissa käytettäviä puristinhuopia, kuivatusviiroja ja belttejä.

Haemme nyt viimeistämöön kolmea työntekijää: Yhtä työntekijää toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen ja kahta määräaikaiseen, joiden kestot ovat 3 kuukautta ja 1 vuosi.

Tehtäviisi kuuluu pohjakankaiden/kuivatusviirojen lämpökäsittelyt ja viimeistykset annettujen ohjeiden mukaisesti sekä koneiden käynninvalvonta ja laaduntarkkailu.

Työaikamuoto on keskeytyvä kolmivuorotyö.
Edellytykset: Edellytämme henkilöltä tarkkuutta ja huolellisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös hyviä kädentaitoja. Aikaisempi työkokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksi.
Tarjoamme: Tarjoamme tuotannollista työtä siistissä tehdasympäristössä ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista paperikonekudosten valmistamisessa. Tarjoamme työn, jossa pääset käyttämään omaa osaamistasi kokeneemman työntekijän ja työnjohtajan tuella ja opastuksella.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Tiina Rehakka p. 040 5874 482 tai tiina.rehakka at valmet.com ja työnjohtaja Marko Lehtinen p. 040 864 3210 tai marko.lehtinen at valmet.com.

Jos kiinnostuit paikasta, hae meille lähettämällä sähköinen hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti mutta viimeistään 28.9.2017 mennessä.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa