Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Neulaamon työntekijä puristinhuovan valmistukseen (määräaikainen)

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Valmet Technologies Oy:n Fabrics-liiketoimintayksikkö valmistaa Tampereen tehtaallaan paperikoneissa käytettäviä puristinhuopia, kuivatusviiroja ja belttejä.

Haemme nyt neulaamon työntekijää puristinhuovan valmistukseen noin kahdeksan kuukauden työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu neulauskoneiden käyttö, käynnin valvonta ja laaduntarkkailu.

Työaika on keskeytyvä kolmivuorotyö.
Edellytykset: Edellytämme henkilöltä huolellisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös hyviä kädentaitoja. Aikaisempi työkokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksi.
Tarjoamme: Tarjoamme tuotannollista työtä siistissä tehdasympäristössä ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista paperikonekudosten valmistamisessa.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa vuorossa oleva neulaamon työnjohtaja puh. 040 506 1233.

Jos kiinnostuit paikasta, hae meille lähettämällä sähköinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.9.2017 mennessä.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa