Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Pinnoittaja (määräaikainen)

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Haemme pinnoittajaa kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Pinnoittajan tehtäviin kuuluu puun hionnassa käytettävien hiontasegmenttien valmistus. Pinnoittajan työ sisältää pinnoittamattomien pohjasegmettien ja pinnoitettujen segmenttien laatutarkastukset ja korjaavien toimenpiteiden suorittaminen, valmiin tuotteen pakkaaminen sekä tarvittaessa muut tuotantolinjan tehtävät.

Työaikamuoto on päivätyö.
Edellytykset: Tehtävä edellyttää työkokemusta tehdasympäristöstä, tarkkuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta. Tehtävän menetyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä kädentaitoja, laatuajattelua ja yhteistyökykyä osana pientä tiimiä. Kokemus metallien kanssa työskentelystä on tehtävässä eduksi.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle tuotannollista työtä siistissä tehdasympäristössä ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uutta tuotantoteknologiaa paperiteollisuuden tarpeisiin.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Global Technology Manager Jouni Kaartoluoma, 040 558 9946, jouni.kaartoluoma at valmet.com tai Production Engineer Henri Toivanen, 050 371 4185, henri.toivanen at valmet.com.

Lähetä sähköinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 24.9.2017 mennessä.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa