Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

CNC-koneistajia akseli- ja vaippavalmistukseen Sym-telaverstaalle

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Jyväskylä
Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako sinua mielenkiintoiset tehtävät huippuluokan paperi- ja kartonkikoneiden parissa?

Etsimme nyt Valmetille Jyväskylään noin vuoden mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin neljää CNC-koneistajaa aarporaukseen ja/tai sorvaukseen Sym-telavalmistukseen. Työ on vaihtelevaa suurten valu- ja teräsaihioiden jyrsintä-, poraus- ja kierteytystyötä tai sorvaus- ja hiontatyötä hakijoiden osaamisen mukaan.

Valmius 3-vuorotyöhön vaaditaan.

Koska koneistuksemme kuormitus vaihtelee suuresti ja joustavuus on elinehtomme, tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään halukkuutta ja valmiutta oppia ja toimia myös muissa akselivalmistuksen tehtävissä.
Edellytykset: CNC-koneistustaito Siemens- ja Fanuc-ohjausympäristössä, kokemusta suurten kappaleiden koneistuksesta ja mittauksesta sekä halu oppia uutta ja kyky joustaa muihinkin tehtäviin yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaan. Metallialan perustutkinto ja ohjelmointitaito ovat haettaessa eduksi.
Tarjoamme:
Tarjoamme hyvän työporukan, monipuoliset työtehtävät ja ison, alansa johtavan teknologiayrityksen mahdollisuudet urakehitykseen. Valmet Suomi on Savuton työpaikka.
Lisätietoja:
Lisätietoja tehtävästä antaa Kyösti Häkkinen puh. 050 5688993 tai Arto Hytönen puh. 040 0953073

Hae tätä tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme 24.9.2017 mennessä. Liitäthän mukaan ansioluettelosi.

Palaa