Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Myyntipäällikkö

Liiketoimintalinja: EMEA
Maa: Suomi
Paikkakunta: Lappeenranta tai muu Valmet-lokaatio
Tehtävän kuvaus: Tampereen Service Center toimittaa modernisointeja sekä kunnossapito- että varaosapalveluita voimakattiloihin, soodakattiloihin ja ympäristönsuojelujärjestelmiin. Erityisiä vahvuuksiamme ovat vankka kokemus haastavien investointiprojektien ja vuosihuoltojen toteutuksesta sekä asiantunteva toiminta asiakasrajapinnassa. Lisäksi tuemme muita Valmetin yksiköitä globaalisti.

Etsimme asiantuntevaa myyntipäällikköä Service-palveluihin ensisijaisesti Kaakkois-Suomeen.Vastaat nimetyn asiakaskunnan myyntiprojekteista ja asiakasrajapinnan hoidosta. Markkina-alueeseesi on pääasiassa Kaakkois-Suomi.
Edellytykset: Sinulla on teknisen alan korkeakoulututkinto, tunnet voimalaitosteknologiaa ja sinulla on alan tuotetuntemusta. Edellytämme kokemusta myynti-, asennus-, suunnittelu- tai projektityöstä tai voimalaitoksen kunnossapidosta. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Muu kielitaito samoin kuin hyvät tietotekniset taidot katsotaan eduksesi.
Tarjoamme: Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn asiakasrajapinnassa sekä hyvät mahdollisuudet monipuoliseen osaamisen kehittämiseen.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Talaslahti, Manager, Service Sales, p. 050 598 9376 tai olli.talaslahti@valmet.com.

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 1.10.2017. Sisällytäthän hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa