Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Hioja

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Jyväskylä
Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako sinua mielenkiintoiset tehtävät huippuluokan paperi- ja kartonkikoneiden parissa? Haemme nyt Valmetille Jyväskylään perälaatikkoverstaalle vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen kone- ja metallialan osaajaa hiontaan perälaatikon osavalmistukseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.
Edellytykset: Sinulla on ammatillinen peruskoulutus sekä muutaman vuoden työkokemus kone- ja metallialan töistä ja erityisesti hitsauksen osalta. Olet huolellinen, joustava, tiimityöhenkinen ja haluat osaltasi tehdä työsi mahdollisimman laadukkaasti. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja käsillä tekemisen taitoa. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja vuorotyö ei ole sinulle ongelma. Trukin ja nostorin käyttökokemus luetaan eduksi.
Tarjoamme: Tarjoamme hyvän työporukan, monipuoliset työtehtävät ja ison, alansa johtavan teknologiayrityksen mahdollisuudet urakehitykseen.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.
Lisätietoja: Lisätietoja antaa verstaspäällikkö Saana Viikman-Helin, p. 040 570 7506 tai saana.viikman-helin@valmet.com

Hae tätä tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 27.8. mennessä. Liitäthän mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja Valmetin Jyväskylän toimipaikasta näet tältä videolta: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI

Palaa