Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Saumaaja puristinhuovan valmistukseen (määräaikainen 6 kk)

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Valmet Technologies Oy:n Fabrics-liiketoimintayksikkö valmistaa Tampereen tehtaallaan paperikoneissa käytettäviä puristinhuopia, kuivatusviiroja ja belttejä.

Haemme saumaajaa kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on 2-vuorotyötä.

Puristinhuopien saumaajan työ on pitkälti käsityötä tuotannon eri vaiheissa. Tehtävät sisältävät painavien tuotteiden siirtelyä ja nostelua. Saumaus ja langanvaihtotehtävät ovat pikkutarkkaa ja huolellisuutta vaativaa työtä.
Edellytykset: Tehtävä edellyttää työkokemusta tehdasympäristöstä, oppimishalua, tarkkuutta, joustavuutta, yhteistyökykyä sekä valmiutta vaihteleviin työtehtäviin. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää henkilöltä hyvän fyysisen kunnon lisäksi oma-aloitteista otetta työntekoon, hyviä kädentaitoja, laatuajattelua ja yhteistyökykyä tiimissä. SAP-käyttötuntemus on eduksi.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle tuotannollista työtä siistissä tehdasympäristössä ja mahdollisuuden oppia paperikonekudosten valmistamista.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoinsinööri Reijo Toivonen 040-864 3229, reijo.toivonen at valmet.com. Hae tehtävää oheisen linkin kautta 27.8.2017 mennessä.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa