Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Telojen ja sylintereiden tasapainottaja

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Jyväskylä
Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako sinua mielenkiintoiset tehtävät huippuluokan paperi- ja kartonkikoneiden parissa?
Etsimme nyt Valmetille Jyväskylään määräaikaiseen työsuhteeseen telojen ja sylintereiden tasapainottajaa. Työ on 3-vuorotyötä.
Edellytykset: Edellytyksenä tehtävään on kyvykkyys säiliötyöskentelyyn ja kokemus konepajatyöstä, suurten kappaleiden käsittelystä sekä mittauksista. Lisäksi sinulla on halu oppia uutta ja mahdollisuus joustaa muihinkin tehtäviin yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaan.
Metallialan perustutkinto sekä kokemus säiliötyöstä katsotaan eduksi.
Tarjoamme: Tarjoamme hyvän työporukan lisäksi mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä.
Valmet Suomi on savuton työpaikka.
Lisätietoja: Lisätietoja antaa verstasesimies Anssi Puttonen p.050 462 2249 tai verstaspäällikkö Markku Pykäläinen p. 040 593 9861.
Valmetin Jyväskylän yksikön esittelyvideon löydät täältä: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI
Hae tätä tehtävää 27.8.2017 mennessä täyttämällä oheinen hakulomake.

Palaa