Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Sorvaaja

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Jyväskylä
Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako sinua mielenkiintoiset tehtävät huippuluokan paperi- ja kartonkikoneiden parissa?

Etsimme nyt Valmetille Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen CNC-taitoista sorvaajaa manuaali CNC-sorveille.

Työ on 2- ja 3-vuorotyötä.

Koska koneistuksemme kuormitus vaihtelee suuresti ja joustavuus on elinehtomme, tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään halukkuutta ja valmiutta oppia ja toimia myös muissa telavalmistuksen tehtävissä.
Edellytykset: Edellytyksenä on vahva kokemus manuaalisorvauksesta, suurten kappaleiden käsittelystä ja mittauksesta. Lisäksi sinulla on halu oppia uutta ja kyky joustaa muihinkin tehtäviin yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaan.

Metallialan perustutkinto, CNC-osaaminen sekä kokemus monitoimisorveista ovat haettaessa eduksi.

Tarjoamme: Tarjoamme hyvän työporukan lisäksi haastavan ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.
Lisätietoja: Lisätietoja antaa verstasesimies Jukka Hakola p. 040 717 1841 tai verstaspäällikkö Markku Pykäläinen p. 040 593 9861.

Valmetin Jyväskylän yksikön esittelyvideon löydät täältä:
https://youtu.be/jRnLuV2bHFI

Hakemukset 27.8.2017 mennessä täyttämällä oheinen hakulomake.

Palaa