Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Ostoinsinööri

Liiketoimintalinja: Automation
Maa: Suomi
Paikkakunta: Kajaani
Tehtävän kuvaus: Oletko etsimämme energinen ostotoiminnan ammattilainen? Haemme nyt henkilöä Automaatio-liiketoimintalinjaan Kajaanin yksikköömme.

Vastaat erikseen nimettyjen päämiesten ja tavarantoimittajien tilaus-toimitusprosessin sujuvuudesta, varastoarvosta ja toimitusvarmuudesta. Osallistut myös aktiivisesti toimittajasuhteiden kehittämiseen ja uusien tuotteiden etsintään.
Edellytykset: - soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus
- vähintään muutaman vuoden kokemus ostotoiminnasta ja varastoarvon hallinnasta
- kyky tulkita teknisiä dokumentteja
- mekaniikka- ja elektroniikkaosaaminen katsotaan eduksi
- kyky käsitellä laajempia asiakokonaisuuksia, toimitusketjun hallinnan tuntemus
- järjestelmällinen ja tarkka ote työhön
- yhteistyötaidot sekä kyky toimia myös kiireen ja paineen keskellä
- sujuva englannin kielen taito
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle monipuolista tehtävää ostotoiminnan parissa. Roolisi ja tehtävänimikkeesi muodostuu osaamisesi ja taustasi mukaan. Kansainvälinen yrityksemme tarjoaa lukuisia kehittymismahdollisuuksia.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Virve Halttu, Manager, Procurement, 050 366 2474, tai Heikki Kumpulainen, Manager, Kajaani Supply Center, 040 058 3630.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme www.valmet.com/careers viimeistään 17.8.2017 ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen.

Palaa