Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

NC-telahioja SYM-vaippavalmistukseen

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Jyväskylä
Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako sinua mielenkiintoiset tehtävät huippuluokan paperi- ja kartonkikoneiden parissa?

Etsimme nyt Valmetille Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen NC-telahiojaa Sym-vaippavalmistukseen. Työ on vaihtelevaa suurten pinnoitettujen ja pinnoittamattomien vaippojen hiontatyötä.

Työ on 3-vuorotyötä.

Koska koneistuksemme kuormitus vaihtelee suuresti ja joustavuus on elinehtomme, tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään halukkuutta ja valmiutta oppia ja toimia myös muissa vaippavalmistuksen tehtävissä.
Edellytykset: NC-koneistustaito Siemens-ohjausympäristössä, kokemusta suurten kappaleiden koneistuksesta ja mittauksesta sekä halu oppia uutta ja kyky joustaa muihinkin tehtäviin yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaan. Metallialan perustutkinto ja ohjelmointitaito ovat haettaessa eduksi.
Tarjoamme: Tarjoamme hyvän työporukan lisäksi haastavan ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.
Lisätietoja: Lisätietoja NC-telahiojan tehtävästä antaa Jarno Polso 050 3174044 (21.7 saakka) sekä Kyösti Häkkinen 050 5688993.

Valmetin Jyväskylän yksikön esittelyvideon löydät täältä:
https://youtu.be/jRnLuV2bHFI

Hae tätä tehtävää 9.8.2017 mennessä täyttämällä oheinen hakulomake.Palaa