Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Automaatiosuunnittelijoita paperi- ja kartonkikoneille

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Jyväskylä or Järvenpää
Tehtävän kuvaus: Etsitkö uusia haasteita automaatiosuunnittelun parista? Hyvästä tilauskannasta sekä lähiaikoina tapahtuvista eläköitymisistä johtuen meillä on ilo rekrytoida 6 uutta automaatiosuunnittelijaa paperi- ja kartonkikoneille.

Suunnitteluorganisaatioomme kuuluu yli 300 ammattilaista, jotka ovat jakautuneet 10 tiimiin. Nyt avoinna olevat tehtävät sijoittuvat seuraaviin tiimeihin:

- Automaatioteknologia, Jyväskylä (Asko Heikola)
- Automaatioprojektien hallinta, Jyväskylä tai Järvenpää (Jarmo Järvinen)
- Ohjelmistosuunnittelu, Järvenpää (Harri Lindberg)
- Fluidisuunnittelu, Järvenpää tai Jyväskylä (Jani Venemies)
- Sähkösuunnittelu, Järvenpää tai Jyväskylä (Jukka Alatalo)

Teknologiainsinöörin tehtävissä kehität, ylläpidät ja parannat meidän koneautomaatiota ja sen työkaluja. Asiantuntijana pääset myös osallistumaan toimitusprojekteihin.

Automaatiomanagerina johdat automaation toimitusprojekteja alusta loppuun yhdessä projektimanagereiden kanssa. Toimit ensisijaisena yhteyshenkilönä asiakkaiden suuntaan kaikissa automaatiota koskevissa asioissa. Toimit tiiviissä yhteistyösä suunnittelijoiden ja muiden projektiin osallistuvien kanssa.

Automaatiosuunnittelijana osallistut haastaviin toimitusprojekteihin asiakkaiden luona sekä huolehdit omalta osaltasi automaation suunnittelusta, testauksesta ja käyttöönotosta. Projekteja on käynnissä useita samanaikaisesti ja työpäivissä on paljon vaihtelua.
Edellytykset: Sinulla tulee olla insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto koneautomaatiosta, sähkötekniikasta tai fluiditekniikasta.

Eduksi katsotaan paperi-, kartonki- ja massateollisuuden tuntemus, mutta tärkeämpää on nopea oppimiskyky ja motivaatio kasvattaa omaa osaamista tällä alalla.

Meillä asioita tehdään yhdessä, joten tiimityötaidot ovat välttämättömiä työssä menestymiselle. Olet määrätietoinen ja itseohjautuva sekä motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta. Sinulla on halua ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa ja eri sidosryhmien kanssa.

Valmetissa yhteisenä kielenä käytämme englantia, joten sen sujuva osaaminen on tärkeää. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävässä pääset myös kohtuullisisa määrin matkustamaana asikasrajapintaan ja varmistamaan projektien menestymisen ja asiakastyytyväisyyden.
Tarjoamme: Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisissä toimitusprojekteissa. Työpanoksellasi on suuri merkitys siihen, että asiakastyytyväisyys pysyy erinomaisella tasolla. Työssäsi sinulla on tukena ammattitaitoinen tiimi, joka tukee ja perehdyttää sinut tehtäviin.

Automaatiosuunnittelussa yhdistyy asiantuntijuus paperikoneista ja modernista automaatiotekniikasta. Automaatioon ja erityisesti teollisen internetin tuomiin ratkaisuihin panostetaan tällä hetkellä yrityksessämme paljon. Automaation tehtävät tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä näiden uusien teknologioiden parissa.

Nyt on erinomainen hetki tulla mukaan automaation ammattilaisten joukkoon – hae alla olevan linkin kautta.
Lisätietoja: Jäikö mieltäsi askarruttamaan joku asia avoimiin tehtäviin liittyen? Lisätietoja työtehtävistä voi kysellä imoituksessa mainituilta toimintojen vastaavilta (etunimi.sukunimi@valmet.com).

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa